Feng Shui

paisatje

El vocable Feng significa vent i Shui aigua. La frase vent i aigua simbolitza "el vent ascendint al cim d'una muntanya, i l'aigua pujant cap a la seva cimera". Aquesta filosofia oriental, es pot aplicar en decoració d´interiors i exteriors, arquitectura i jardineria.

Segons una antiquíssima ciència xinesa de mes de 4000 anys d'antiguitat, la posició i orientació de l'espai a construir és una qüestió molt important a tenir en compte. El lloc que ocupa la nostra residència, la nostra oficina de treball i els objectes que ens envolten poden afectar seriosament a la nostra existència.

A occident no tenim costum d´oferir aquests detalls, més bé instal·lem els objectes segons la nostra comoditat i seguint models de moda o decoració. En comptades ocasions encertem en la seva posició exacta (plantes, miralls, quadres, etc). Tot i així, els savis xinesos adverteixen que en aquesta filosofia oriental influeix molt la intuïció; I aquesta és una virtut, que tots els éssers humans posseïm en menys o més mesura.

El Feng-Shui és un art mil·lenari que intenta utilitzar els elements al nostre abast per fer-nos més favorables a les energies del planeta.

Occident poc a poc es va rendint al Feng-Shui, èssent molts els arquitectes que dissenyen i elaboren els seus plans amb l'ajuda de mestres i assessors d'aquesta tècnica. Multinacionals de gran prestigi internacional (Sobretot nord-americanes) estan dissenyant els seus edificis respectant aquestes tradicions orientals, i poc a poc es deixen veure molts elements de decoració vinculats amb el Feng-Shui.


AKTUAL ENERGY

Armoniza tu espacio con los elementos básicos de la naturaleza.